Spill blackjack på en ansvarlig måte

Spill blackjack på en ansvarlig måte

2015-08-07 14:10:41 - Braňo "Ace"

Som med andre kortspill skal blackjack handle om å ha det gøy og glede seg over hyggelig avkobling, gode gevinster og en trivelig bruk av tiden din. De aller fleste spillerne vil aldri krysse over grensen der man kan risikere å bli avhengig. Men det finnes ingen naturlov som forhindrer noen fra å miste grepet og havne over i den andre, mørkere siden av gambling.

Hvordan kan jeg vite om jeg har et problem med gambling?

Den vanligste feilen er den klassiske frasen: «Det kan ikke skje med meg. Jeg har alt under kontroll.» Helt feil! Det kan skje med alle, og du må passe på at denne hyggelige fritidsaktiviteten ikke blir en ubehagelig avhengighet. Det vanskeligste man kan gjøre er å innrømme sine egne feil. Men det er enda vanskeligere å innrømme overfor seg selv at man har et problem. Så ikke undervurder symptomene, og hold et forebyggende øye på hva du driver med. Se på deg selv med et kritisk blikk og still deg selv noen ubehagelige spørsmål:

  • Prøver jeg å løse min finansielle situasjon ved å gamble?
  • Bruker jeg mer penger på gambling enn det privatøkonomien min tillater?
  • Spiller jeg på jobb?
  • Spiller jeg flere timer hver dag?
  • Bruker jeg mindre tid med familien min og mer på spill?
  • Spiller jeg oftere enn jeg er med vennene mine?
  • Prøver jeg hele tiden å vinne tilbake penger jeg har tapt?
  • Utsetter jeg ting til etter «dagens spill»?

Hvis du har svart ja på noen av disse spørsmålene, må du være spesielt oppmerksom på situasjonen din. Og hvis du har svart ja på mer enn ett spørsmål, er det et klart tegn på at du må slutte å spille og oppsøke profesjonell hjelp. Siden du har en spilleavhengighet som begynner å komme til syne – eller som allerede har satt seg.

Hvordan kan jeg unngå avhengighet?

Ikke undervurder behovet for å spille selv om du ikke svarte ja på noen av de ovenstående spørsmålene. Spilling skal hovedsakelig handle om å ha det gøy, og ikke om å jage etter latterlig høye gevinster.

Det er viktig å etablere og opprettholde noen gode vaner for å unngå at spillingen utvikler seg til en avhengighet.

Sett økonomiske grenser – for gevinster og tap, slik at du slutter å spille hvis gevinstene eller tapene dine overgår et visst nivå. Uansett hvor bra eller dårlig du gjør det, uansett om du er på begynnelsen, midt i eller på slutten av en vinnerrekke – slutt å spille for i dag. Dette vil gi deg gode vaner. Og hvis du setter smarte grenser, vil du aldri havne for dypt ned i den røde siden.

Sett av en viss tid til spilling – sett en rimelig grense for hvor mye tid hver dag du har lyst til å spille. Og respekter denne grensen. Så lenge du gjør det, har du ingenting å frykte. Noen kasinoer lar deg sette grenser direkte i brukergrensesnittet deres.

Spill aldri under påvirkning av alkohol eller andre rusmidler – dette er en veldig viktig betingelse. Alkohol og andre rusmidler sløver ned fornuftig tenking. Spill alltid når du er uthvilt og opplagt. Dette vil sikre at du tenker klart.

Hva skal jeg gjøre om jeg har et problem med gambling?

Hvis du føler at du ikke klarer å håndtere spillavhengigheten på egen hånd, må du oppsøke profesjonell hjelp. Her er noen tips som kan være til hjelp:

Men vi er sikre på at tiden du bruker på spill bare vil føre med seg moro, og at du aldri vil måtte ty til linkene som er nevnt over.

Prøv favorittspillene våre gratis
Blackjack med enkeltkortstokk Kortspill Net Entertainment Spill
Pontoon Blackjack Kortspill Net Entertainment Spill
Royal Crown Blackjack Kortspill Novomatic Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker